Család

Elhunyt dédijének üzent a kislány

Csodaszép választ kapott egy ismeretlentől.

A nyolcéves Bella Hosford 2012 nyarán veszítette el imádott dédijét, akit ő csak úgy szólított: Mawmaw. A kislány meg van győződve arról, hogy a dédnagymamája a mennyországba jutott, ám ettől még nagyon hiányzik neki, ezért idén augusztusban úgy döntött, üzenetet küld az égbe. „Mondjátok meg Mawmawnak, hogy szeretem” – írta egy papírra, melyet aztán egy lufira kötve engedett fel a magasba.

Nemrégiben egy kis csomag érkezett Hosfordék címére, melyben megtalálták a kidurrant lufit, a kislány üzenetét, egy szívecskés medált és egy levelet. „Legkedvesebb Bella! Mawmaw mindig veled van. Csak hunyd be a szemed, és látni fogod. Üdvözöl: az őrangyalod.”

A kislány egyik legféltettebb kincseként őrzi a medált, és elhatározta, hogy mindennap viselni fogja „Ha tudnám, hogy ki küldte, odamennék hozzá, átölelném, és megköszönném neki” – mondta Bella egy amerikai tévécsatorna riportjában.

Megható: elhunyt dédijének üzent a kislány

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top