Család

Gyerekei miatt hagyott fel a kezelésekkel a rákos anya

A hátralévő idejét a családjával akarja tölteni.

A 37 éves, háromgyermekes Lynn Acker hét éve küzd a rákkal. Az orvosok nemrégiben közölték az asszonnyal, hogy már nem tudnak rajta segíteni, mindössze néhány hónapja van hátra. Lynn ekkor úgy döntött, felhagy a kezelésekkel, és a hátralévő idejét minőségi módon, a fiaival és a férjével fogja tölteni.

“Nem valószínű, hogy megérem a 40. születésnapomat, talán a jövő évet sem. De tudom, hogy van még legalább három hónapom, ennyit kaptam, amit a fiaim mellett tölthetek. Sokkal fontosabb, hogy velük legyek, mint hogy a kórházban vesztegessem az időmet” – mondta egy tévériportban.

Nemrégiben Lynn és hokiedzőként dolgozó férje, Anthony közös szülinapi bulit szerveztek a fiaiknak a hokipályán. Talán ez volt az utolsó születésnap, amit édesanyjuk velük ünnepelhetett, így mindent megtettek azért, hogy felejthetetlen legyen az esemény.

A családanya rendkívül szomorú amiatt, hogy nem láthatja felnőni a gyermekeit, ám ameddig mellettük lehet, minden egyes nap számít.

Gyerekei miatt hagyott fel a kezelésekkel a rákos anya

Forrás: thestir.cafemom.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top