Család

Iskolai botrányt okozott a pónis táska

Egy amerikai iskola vezetősége szerint nem kisfiúknak való.

A 9 éves, amerikai Grayson Bruce-t csúfolták, és fizikailag is bántalmazták az osztálytársai, amikor az Én kicsi pónim című mese figuráival díszített táskában vitte az iskolába az ebédjét. Az iskola vezetői erre felszólították a fiút, hogy ezentúl másik táskában hordja az ebédjét, szerintük ugyanis nem az osztálytársak viselkedésével, hanem a táskával van a probléma, mert az nem fiúknak való.

A(z) “Szerinted a kisfiúnak vagy az iskolának van igaza?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
A kisfiúnak.

Grayson tisztában van vele, hogy a kedvenc meséje elsősorban lányoknak szól, de nem talál semmi kivetnivalót abban, ha fiúk is nézik. Azt mondja,  leginkább a barátság fontosságáról szóló üzenetet szereti a mesében. Úgy érzi, nem érdemelte meg a bántást a táska miatt.

Az édesanyja, Noreen osztja fia véleményét, és azt szeretné, hogy az iskola kérjen bocsánatot, ahelyett, hogy fellépnek a táska viselése ellen.

Az iskola közleményben tudatta: intézkedésük csak az első lépés volt, hogy kezeljék a helyzetet. A csúfolódást, bántalmazást nagyon komolyan veszik, és további intézkedéseket terveznek, hogy megoldják a  problémát.

Forrás: salon.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top