Család

Zseniális képek: kislányok bújtak női példaképek bőrébe

A fotós meg akarja mutatni, hogy a nők többre hivatottak, mint hogy csupán csinosak legyenek.

Ikonikus, a maguk területén kiemelkedőt alkotó nőalakoknak öltöztetve fotóz kislányokat egy amerikai fotós, Kat Carey. Az Isis fotóprojekt célja, hogy értéket közvetítsen, és arra bátorítsa a jövő generációk nőit, hogy ne csak a külsejükkel foglalkozzanak, hanem akár változtassák meg a  történelmet.

“A nők megérdemlik, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, és hogy tudják: az, ha csinosak és megmutatják a testüket, nem az egyetlen módja, hogy elismerést vívjanak ki. Semmi gond nincs azzal, ha élsz a szexuális vonzerőddel és jól nézel ki, de a nők többre hivatottak. A tehetségünkért, a szellemünkért, a készségeinkért, a szívünkért és az erőnkért is tisztelhetnek bennünket. Azt akartuk, hogy ez a projekt az oktatás egy formája legyen. Új példaképekre és olyan nőkre akartuk felhívni a figyelmet, akikre érdemes felnézni” – fogalmazott Carey, aki maga is egy 2 éves kislány édesanyja.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top