Család

Facebookozók is keresik az eltűnt, 37 éves nőt

Sok helyen látták, sokan keresték, mégsem találják.

Facebook-megosztásokkal segítik a netezők annak a fiatal nőnek a keresését, akinek az eltűnése miatt pénteken közigazgatási hatósági eljárást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága. A 37 éves, törékeny, 167 centi magas Bonherbe Szilviát kutyás mentőcsapatokkal, polgárőrökkel, mentőegységekkel és civilekkel is keresték, írják az Eltűntek Facebook-csoportban, akik a posztot átküldték nekünk vasárnap.

Időközben sokan jelezték, hogy látták a fiatal nőt a fővárosban és környékén a Városligetben, a Római-parton, Solymáron és Pilisszentivánon. Az egyik komment szerint “szerdán este a Rómain a Hely nevű sörözőben volt több órán át egy törzsvendéggel. Nagyon zavart és lassú volt”. Úgy tudni, labilis idegállapotban van. Keresik azt a középkorú hölgyet is, aki itt odaült hozzá egy nagyobb kutyussal.

Facebookozók nyomoznak az eltűnt 37 éves nő után

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a hírben szereplő nőt, és a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-346-18-00 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Bonherbe Szilvia 165 centiméter magas, haja vállközépig érő, egyenes szálú, világosbarna színű. Szeme színe zöldessárga. Eltűnésekor fehér színű felsőt, kék színű virágmintás farmernadrágot és fehér színű teniszcipőt viselt. Tört fehér színű táska volt nála.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top