Család

Foglalkozása: koszorúslány

Mindig koszorúslány, soha nem menyasszony.

A 26 éves Jen Glantz idén egymás után négy barátnője esküvőjén is koszorúslány volt, illetve lesz. Ennek apropóján merült fel benne az ötlet, hogy akár élhetne is ebből. Feladott hát az interneten egy hirdetést, miszerint bárhol a világon, bárkinek az esküvőjén szívesen lesz koszorúslány, persze díjazás ellenében.

Azt hihetnénk, nem sokan jelentkeztek, hogy igénybe vennék a szolgáltatását, elvégre jó eséllyel minden nőnek van olyan barátnője, rokona, akit felkérhet koszorúslánynak. Ehhez képest gyakorlatilag özönlöttek a levelek Jen postafiókjába. A jelentkezők között akadtak például olyan nők, akik messzire költöztek a szülővárosukból és a mostani lakóhelyükön nincsenek még barátaik, de írt egy meleg pár is, hogy szeretnék, ha lenne egy koszorúslányuk az esküvőjükön.

Jen már felvette a kapcsolatot az első néhány menyasszonnyal, és szeptembertől kezd “főállásban koszorúslánykodni”. A szolgáltatásai közé tartozik, hogy részt vesz az esküvői előkészületekben, kérésre elmegy a lánybúcsúra, de akár a menyasszony felöltöztetésében is segít.

Hogy mindezért mennyit kér, azt nem árulta el, csupán annyit mondott, hogy a díj sok mindentől függ.

Foglalkozása: koszorúslány

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top