Család

Nehéz döntést hozott Mádai Vivien

Mádai Vivien újabb blogbejegyzéssel örvendeztette meg rajongóit: a műsorvezető írásából kiderül, kire/mire cserélte régi szerelmét, s az is, hogy – idézem: –"miért vágyik hűtlenségre".

Mint arról korábban beszámoltunk, Mádai Vivien Ördög Nóra nyomdokaiba lépett, mégpedig a tekintetben, hogy ő is elkezdett blogolni. Írt már a szüléssel járó fájdalmakról, mélypontjáról is vallott már, ez alkalommal pedig nosztalgiázott egy keveset. “Emlékszem, régen azzal teltek a szombat délelőttök, hogy egy-másfél órán keresztül csacsogtam a barátnőimmel, felidézve az előző este emlékeit. Hogy milyen jól szólt a zene, és látta-e, hogy a Tündi a Danival csókolózott, és majd mit fog ehhez szólni a Kristóf. Ma már nem érdekel, hogy ki kivel mit mikor és miért. Persze meghallgatok egy szaftos történetet a még szingli barátnőimtől, de ilyenkor általában boldogan konstatálom, hogy milyen jó, hogy az én gondolataim már valami más körül forognak. Egészen pontosan valaki körül, akinek szüksége van rám. Így nincs mit tenni, menni kell. Etetni, tisztába tenni, visszaadni a cumit. Aztán visszaadni a cumit, és még egyszer felkelni és visszaadni a cumit” – olvasható Vivi bejegyzésében.

A műsorvezető ezt követően a döntésekről és az alvás iránt érzett szerelemről mint olyanról ír. “Így döntést hoztam. Régi szerelmemet, az ágyat újra cseréltem. A kisfiamra. És azt hiszem, akármennyire is vágyom néha a »hűtlenségre«, nem kell bűnözöm, mert eljön majd az idő, amikor mindketten megférnek egymás mellett. Alvás és gyermek. De addig is Zénó az első. Hajnali evés. Hajnali peluscsere, hajnali cumivisszaadás. Így vagy úgy, így is a világ legjobb cseréjét csináltam…” A teljes bejegyzést itt elolvashatod.

Nehéz döntést hozott Mádai Vivien

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top