Család

3 izgalmas nyári tábor fiúknak a Balatonnál

Izgalmas nyári táborozási lehetőséget keresel a gyereknek? A Balatonnál három különleges programot javaslunk elsősorban fiúk számára. Döntsetek bármelyik mellett, gyermeked biztosan imádni fogja.

Elsősorban fiúk számára javaslunk izgalmas és szórakoztató táborokat a Balatonnál. Válasszátok bármelyiket is, gyermeked garantáltan jól fogja érezni magát.

1. Vitorlástábor fiúknak a Balatonnál

A Balaton több városában is találkozhattok vitorlástábori lehetőséggel. Az egyhetes turnusok ideje alatt a 8–14 éves fiúk megtanulják a vitorlázás alapjait, hiszen napi 4-6 órát töltenek a vízen kiváló oktatók irányítása, felügyelete mellett. A kikötő közelében található igényes faházakban szállásolják el a gyereket, akik napi háromszori étkezést és a tanfolyam ideje alatt mentőmellényt is kapnak. A táborozás feltétele a biztos úszni tudás!

Ár: Kikötőtől, oktatótól, a rendelkezésre álló hajóktól és a szállástól függően 55–75 ezer forint. Testvéreknek kedvezményt biztosítanak.

2. Bringástábor fiúknak a Balatonnál

Kőkemény kihívás a balatoni bringástábor. A fiúk napi 45-50 kilométert bicikliznek 9 izgalmas napon át felnőttek irányítása mellett. Ha még marad energiájuk, közös programok, strandolás, sportvetélkedők szerepelnek a tábor kínálatában. A szállás a Balaton körüli városok faházaiban, más és más helyszínen lesz, hiszen a résztvevők körbetekerik a tavat. Az ár tartalmazza a szállást, az étkezést, a programok belépőit, buszos utazást. Kerékpárt, javítókészletet, sisakot és a kilenc napra elegendő felszerelést mindenkinek vinnie kell magával.

Ár: A 9 napra 60-80 ezer forint között a szállás és az étkezés függvényében.

3. Kalandtábor a Balatonon fiúknak

Az izgalmas kalandtábor olyan programokat kínál 10–16 éves fiúknak, mint az íjászat, az éjszakai zseblámpás kirándulás, számháború, gólyalábazás, tábortűz szalonnasütéssel és persze fürdőzés, strandolás a Balatonban. A 6 napos tábor díja magában foglalja a szállást, az étkezést, a programok díját, a belépőjegyeket.

Ár: 5-7 éjszakára, az elhelyezéstől, a programoktól és az időtartamtól függően, 40–65 ezer forint.

További cikkek tábor témában az NLC-n:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top