Család

Feladta magát a tolvaj, aki a beteg kisfiú műtétjére szánt pénzt lopta el

Az interneten fölismerte magát az a férfi, aki egy tatabányai boltban vásárló anyuka pénztárcáját lopta el, benne több mint 800 ezer forinttal. A pénzt a kisfiú műtétjére szánták. A férfi feladta magát a rendőrségen.

Feladta magát az a férfi, aki egy tatabányai üzletben lopta el egy nő pénztárcáját. A tárcában több mint 800 ezer forint volt, amelyet azt megelőzően vett fel, hogy bement a kisfiával chipset vásárolni a boltba. A pénzt a nő Ausztriában dolgozó férje küldte beteg kisfiuk műtétjére. A 8 éves kisfiú nagyon ritka, veleszületett betegségben szenved.

Feladta magát a tolvaj, aki a beteg kisfiú műtétjére szánt pénzt lopta el

A fiatal nő akkor vette észre, hogy eltűnt a pénztárcája, amikor a kisfiúval hazaértek. Édesanyját kérte meg, menjen vissza az üzletbe, hátha ott hagyta a tárcáját, de a boltban sem találták. Az üzletben megnézték a biztonsági kamera felvételeit, amelyen jól lehetett látni, amint a pénztárca kiesik a nő táskájából, a férfi pedig fölveszi és elrakja azt.

A férfit a rendőrség kereste, kérésükre a tolvaj fotóját a család az internetre is feltöltötte. A számtalan facebookos megosztásnak köszönhetően a férfi magára ismert. Miután olvasta a közösségi portálon, hogy egy beteg kisfiú műtétjére szánt pénzt lopta el, önként jelentkezett a rendőrségen. A pénz nagy részét azonban már elköltötte, a maradékot leadta a rendőrségen, amit a család azóta már megkapott – adta hírül a TV2.

További beteg kisfiú témájú cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top