Család

Öngyilkos akart lenni – a kutyája mentette meg

Csodával határos, ahogy a hűséges kutya megmentette gazdája életét! Az okos állat megérezte, mire készül gazdája, ezért megakadályozta az öngyilkosságot.

Byron Taylor depresszióban szenvedett, amióta szakított barátnőjével. Végső elkeseredésében hurkot készített egy kötélből, hogy öngyilkos legyen, és elindult, hogy búcsúlevelet írjon szeretteinek. Mikor visszatért a szobájába, ott ült a kutya, fogai között az előbb elkészített hurokkal. A férfi hiába kérlelte a kutyát, hogy adja neki a kötelet, az állat csak morgással felelt. Byron állítása szerint a kutya sosem szokott morogni vagy agresszíven viselkedni, de akkor nekiállt fogaival széttépni a kötelet.

Öngyilkos akart lenni – a kutyája mentette meg

Az ember legjobb barátja 

Byron biztos benne, hogy a kutya azért cselekedett így, hogy ő ne legyen öngyilkos. “Van valamiféle hatodik érzékük az ilyesmihez – meséli. – Tudta, hogy valamire készülök… Ma már nem lennék itt, ha ő nem lenne.”

További cikkek öngyilkosságról:

Forrás: Just Something

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top