Család

Megható fotók: külön halloweent szerveztek a műtét előtt álló kisfiúnak

A négyéves Brenden műtétje miatt maradt volna ki a halloweeni buliból, de a szülei és szomszédai nem hagyták, hogy ez megtörténjen.

Amerikában a halloween az egyik legnagyobb buli a gyerekek számára: egy csomó édesség, ijesztő jelmezek, kései fennmaradás és közös séták a feldíszített szomszédságban. Érthető, hogy a négyéves Brenden sem szeretett volna kimaradni mindebből, még akkor sem, ha koponya- és gerincműtétjét éppen az ünnep idejére írták ki.

Szerencsére a szülei előálltak egy szuper ötlettel, aminek köszönhetően Brenden végül saját, privát halloweenját ünnepelhette! Elkezdtek szórólapokat osztogatni a környéken, és arra kérték a szomszédságot, hogy készüljenek némi édességgel az előrehozott cukorkakéregetés alkalmából. A szomszédok pedig voltak annyira jó fejek, hogy így is tettek, így bár Brendon kemény, kórházban töltött napok elé néz, mégis lehetett azért egy privát ünnepe rengeteg cukorkával és még több támogató jó emberrel.   

Külön Halloweent szerveztek a kisfiúnak, aki lemaradt volna az ünnepről műtétje miatt
Külön Halloweent szerveztek a kisfiúnak, aki lemaradt volna az ünnepről műtétje miatt

Forrás: LittleThings

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top