Család

Pulykát fogadott örökbe a kislány, hogy ne kerüljön a karácsonyi asztalra

A kislány idén karácsonyra azt kérte, hogy a pulyka ne a vacsoraasztal főfogása legyen, hanem a család új barátja.

Karácsonykor többnyire minden asztal közepén ott virít a hatalmas, aranybarnára pirított, ezerféle jóval töltött pulyka. Egy karácsony pulyka nélkül olyan, mint egy szülinap torta nélkül, egy húsvét nyúl nélkül, egy nagycsaládi ebéd ordibálás nélkül.

De ez a kislány úgy döntött, idén másképp lesz. Az Észak-Írországban élő Bryson családnál a pulyka ezúttal nem a tányérokra került, hanem a család kis kedvence lett. A kis Athena idén azt kérte karácsonyra, hogy mentsenek meg egy pulykát, akire a biztos almás-fahéjas töltelékkel való töltekezés vár, és fogadják őt örökbe háziállatként. Végül találtak is egy madarat, akit épp másnap vágtak volna le, szóval több mint valószínű, hogy ő a világ legszerencsésebb pulykája.

Pulykát fogadott örökbe a kislány, hogy ne kerüljenek a karácsonyi asztalra

A pulykát egyébként Valerie-nek nevezték el, és most már ő is büszke tagja Brysonék népes állatcsaládjának, két bárány négy csirke, egy kakas, ki tudja, mennyi tengerimalac, két macska egy kutya, négy ló és négy aranyhal mellett.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top