Család

33 évvel később a Facebookon találkoztak újra az egykor megszökött szerelmesek

Carolyn és William 13 évesen ismerkedtek össze, a szerelmesek mégis 33 évvel később a Facebookon találkoztak ismét. Már az esküvőjüket tervezik.

Carolyn és William 13 évesen randevúztak először, majd egy évvel később együtt akartak megszökni. A kísérlet nem sikerült, a szülők pedig eltiltották egymástól a fiatalokat. Még elbúcsúzni sem volt lehetőségük, amikor William a szüleivel elköltözött a skóciai városból. Ekkor mindketten úgy érezték, örökre elveszítették egymást.

Aztán a sors különös fordulatot tartogatott a számukra. A 47 éves szerelmesek idén februárban a Facebookon találtak ismét egymásra, amikor William ismerősnek jelölte Carolynt. A jelölést találkozás és randevúk követték, és ma már az esküvőjüket tervezik épp azon a helyen, ahol egykor szerettek volna összeházasodni.

Időközben William megnősült, két gyermeke is született, de házassága hamar tönkrement. Carolyn is két gyermeket nevel, de soha nem ment férjhez gyermekei apjához, tíz éve egyedül él. Az első találkozás után tudták, érzéseik egymás iránt soha nem múltak el, és mindvégig összetartoztak.

33 évvel később a Facebookon találkoztak újra

Olvashatsz további megható találkozásról az NLCafén

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top