Család

A megfagyástól mentették meg a gyönyörű, hóban talált kiscicát – videó

A család csak játszani ment ki a gyerekekkel a hóba, és erről tervezett egy kedves videót, de végül egy igazi életmentő akciót teljesített, és vett filmre.
Fagyástól mentették meg a gyönyörű, hóban talált kiscicát – videó

Brandon Bingham és családja a Hálaadást ünnepelte egy bérelt, tóparti házban. Reggel épp a játék közepén voltak a frissen esett hóban, mikor a férfi kisfia kiabálni kezdett, hogy egy halott kiscicát talált a hóban. A férfi bátyja felvette a karjába a cicát, aki teljesen átfagyott, szinte biztosra vették, hogy meghalt. De ahogy közeledtek a ház bejárata felé, a kiscica egyszer csak legnagyobb meglepetésükre kinyitotta a szemét!

Miután bevitték a házba, a férfi a kesztyűs kezében tartva próbál életet csiholni az apróságba, miközben egy egész gyereksereg drukkol, hogy életre keljen a cica, aki ekkor leginkább egy élettelen plüssjátékra hasonlít. Bár a próbálkozás reménytelennek tűnik, a család nem adja fel. Egy órán keresztül még meleg törölközőbe csavarva tartják, és megtörténik a csoda! Az állat kinyitja hatalmas kék szemeit, és kiderül, hogy a legédesebb cica a világon!

Brandon az egész folyamatot videóra vette, így mindenki átélheti az újraélesztés izgalmait és a csodálatos pillanatot, mikor a cica kinyitja a szemét.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top