Család

Nincs dolgozószobád? Ebbe a szekrénybe egy egész iroda befér!

Sokat kell otthon tanulnod, esetleg otthonról dolgozol, de nincs olyan hely, ahová el tudnál vonulni, és csak a munkádra koncentrálni? Ezen segíthet ez a hatalmas szekrény, ami igazából dolgozófülkeként működik.
Nincs dolgozószobád? Ebbe a szekrénye egy egész iroda befér!

A vizsgaidőszak közeledtével sok egyetemista tölt egész napokat tanulással, de mivel az otthonukban nincs megfelelő hely a koncentráláshoz, vagy a sokadik kávé fölött görnyednek, a kávézókban vagy a könyvtárak valamelyikében rendezik be ideiglenes szállásukat. Az otthonról dolgozók sincsenek olyan könnyű helyzetben, mint gondolnánk: a figyelem könnyen elkalandozhat, és lehet, hogy a dolgozni csak az étkezőasztalon vagy a kanapén marad hely.

Nincs dolgozószobád? Ebbe a szekrénye egy egész iroda befér!

Ezek lebeghettek a dél-koreai dizájnstúdió szeme előtt, amikor ezt a szekrényt tervezte. A szekrényajtót magunkra zárva, polcokon tudjuk elhelyezni a könyveket és a jegyzeteket, van íróasztal, szék, egyszóval mindent adott a nyugodt munkához vagy tanuláshoz!

Nincs dolgozószobád? Ebbe a szekrénye egy egész iroda befér!

A tanuló-dobozok jó ötletnek tűnnek, de sajnos, akik nem bírják a bezártságot, azok problémáját nem oldják meg. Kérdés az is, hogy nem kéne-e akkor már egyenesen egy hangszigetelt változat, hiszen bezárkózhatunk a nappaliban a szekrénybe, ha a család közben tévézik, valószínűleg nem lesz sokkal könnyebb a koncentráció.

Forrás: RocketNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top