Család

Létrával kergette ki az üzletből a rablót az idős asszony

A fellépő létrával kergette ki a boltból az eladó a 20 éves rablót, aki miután belépett az üzletbe, szó nélkül, ököllel fejbe vágta az asszonyt.

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt minősített rablás miatt egy 20 éves férfi ellen, aki 2015 márciusában ittas állapotban kirabolt egy győri élelmiszerboltot. A férfi azt követően, hogy belépett az üzletbe, ököllel fejen ütötte az ott dolgozó 61 éves nőt, majd az eladót sértő, trágár felkiáltással benyúlt a kasszába és 14 ezer forintot emelt ki.

Az asszony ijedtében felkapta a közelében lévő fellépő létrát, és azzal kergette ki a rablót az üzletből. Az eladónő 8 napon belül gyógyuló, koponyáján és térdén zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség az elkövető ellen a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat. Az irányadó büntetési tétel 5–10 évig terjedő szabadságvesztés lehet – írja a Kisalföld.hu.

Létrával kergette ki az üzletből a rablót az idős asszony

Olvass még írásokat a témában az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top