Aktuális

Őrület! Így rabolják el a gyerekeket a plázában!

Létezik az, hogy az ember egy pillanatra félrenéz a plázában, és közben megpróbálják a háta mögül ellopni a gyerekét? Íme, a videó egy ilyen akcióról!

Sok rémhír keringett már a neten arról, hogyan próbálnak gyerekeket elrabolni játszótereken, plázákban. Szerencsére ezek többsége kacsának bizonyult, de azért előfordult már néhány nyugtalanító próbálkozás Magyarországon is, külföldről pedig igazi horrortörténeteket hallani.

Nos, ha a hazai sztorik egy része városi legenda is, azért nem lehetetlen, hogy egy gátlástalan, vagy épp bomlott elméjű ember egyszer csak “kinézzen magának” egy kisgyereket, vagy épp az alkalom szülje a gyerektolvajt”. Egy derbyi áruház kamerája felvette, ahogyan egy idős férfi megpróbálja eltéríteni anyjától annak kisfiát. A felvételen látszik, amint a nő elindul egy üzlet felé, ám mögötte lépegető kisfiát valaki kézen fogja. Bár nem mondható túl ügyesnek a kísérlet, egy forgalmasabb helyen veszélyesebb is lehetett volna.

A férfi állítólag azzal védekezett, hogy azt hitte, egyedül van a kisgyerek, és az anyját akarta megkeresni, de ez kevéssé hihető a felvétel láttán. Nézzétek meg a videót, sajnos lehet, hogy azoknak van igazuk, akik szerint résen kell lenni, mert egy rossz szándékú személynek elég pár pillanat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top