Család

A Szex és New York összes sztorija igaz történet alapján készült

El sem akartad hinni, mikor Carrie összejött egy híres orosz művésszel, vagy csak hüledeztél Samantha szexuális kalandjain? Pedig mind valós események adták hozzájuk az ihletet!

A Szex és New York sikere hitelességében rejlett – valamelyik szállal minden egyedülálló nő tudott azonosulni. De azt eddig nem is sejtettük, hogy a készítők milyen szigorúan ragaszkodtak az élethű sztorikhoz.

A pletyka igazi bennfentestől szivárgott most ki: a cinikus Mirandát alakító Cynthia Nixon árulta el, hogy a történetek 100%-ban igazak voltak.

A Szex és New York összes sztorija igaz történet alapján készült!

A show forgatókönyvíróinak szabály írta elő, hogy csak olyanról szólhat a sorozat, ami megtörtént vagy velük, vagy egy olyan emberrel, akit elsőkézből ismernek. Szóval nem lehetett például a bátyjuk feleségének a kozmetikusának a sztorija – valódi, leigazolt forrásokból kellett dolgozniuk. Így akár az is megtörténhetett, hogy egy New York-i szingli nő saját szexpartnereire ismert a sorozat nézése közben!

Forrás: The Frisky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top