Család

Megható történet: 80 év után találkozott újra anya és lánya

Anya és lánya mindketten már egy egész élettel a hátuk mögött találkozhattak újra, 80 külön töltött év után.

Íme egy igazán megható, hihetetlen, de igaz történet: az anyuka, Lena Pierce 96 évesen láthatta viszont 82 évvel ezelőtt elvesztett, már szintén nagymamakorba lépett 82 éves lányát.

Lena 14 éves volt, mikor 1933-ban a New York állambeli Uticában életet adott kislányának, akit Eva May-nek keresztelt. De a fiatal lány csak hat hónapig viselhette gondját a babájának, mert az állam túl fiatalnak ítélte az anyaságra, ezért kislányát elszakították tőle, majd nevelőszülőkhöz küldték.

Megható történet: 80 év után találkozott újra anya és lánya

Amíg Lena szomorúan gondolt elvesztett lányára, őt egyedüli gyermekként nevelte fel egy pár, és Betty névre keresztelték át. Bár egyke volt, a kislány állandóan képzeletbeli testvéreivel beszélgetett – Lena pedig időközben valóban más gyerekeknek adott életet. Betty a húszas éveiben járt, amikor mindkét nevelőszülője elhunyt, és ekkor elhatározta, hogy megkeresi igazi családját. Arra nem számított, hogy a kutatás több mint fél évszázadba kerül majd.

Megható történet: 80 év után találkozott újra anya és lánya

 Betty ezalatt kétszer ment férjhez, és hét gyereket szült, majd nagymama is lett. Egyik unokája, és némi internetes kutatás segítségével sikerült végül édesanyjára bukkannia.

Megható történet: 80 év után találkozott újra anya és lánya

A találkozó könnyek között telt. Ahogy az idős anyuka fogalmazott: “ő felnőtt, én pedig megöregedtem”. Az anya-lánya páros életük legszebb napjaként könyvelte el a találkozást. A mondás pedig, hogy jobb későn, mint soha, még sosem volt ennyire igaz!

Forrás: CBSNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top