Család

Férfiak vallanak: “Az online randizás szívás”

Az online randizás sok embernek inkább küszködés, mint öröm. Eddig a női oldalt ismertük leginkább, de most 15 férfi elárulta, hogy számukra miért rémálom a randioldalak használata.

A Whisperen névtelenül a világba lehet kiáltani minden titkunkat, itt nyilatkoztak azok a férfiak is, akik úgy gondolják, egyszerűen nem jöhetnek ki nyertesen a randioldalak világából. Aki csak egyéjszakás partnert keres, azt lepattintják, aki pedig komoly párkapcsolatot, az egyéjszakás jelölteket talál. Akik kapcsolatban vannak, arra vágynak, hogy bárcsak a Tinderen garázdálkodhatnának, az egyedülálló pasik pedig rosszul vannak a borzalmas tinderes randiktól.

Közben a nők ugyanerre panaszkodnak, csak valahogy a férfiaktól mindenki elvárja, hogy csendben, férfiasan viseljék a randizós szenvedéseket, pedig ha beszélnek róla, az nekik is segít, hogy tisztázzák magukban, hogy tulajdonképpen mire is vágynak pontosan. Ezért jó, hogy legalább itt, a Whisperen kipanaszkodták magukat.

“Utálom, hogy mivé vált a randevúzás. Férfi vagyok, és nem a bugyidba akarok bejutni, hanem a fejedben szeretnék maradni.”

Férfiak vallanak:

“Köszönettel tartozom minden randioldalnak, ahol az elmúlt egy évben jelen voltam. Ráébresztettek, hogy örökre egyedül maradok.”

Férfiak vallanak:

“Félek elmenni a randikra, mert azt várják a férfiaktól, hogy irányítsanak. Félek, hogy valamit elszúrok és csalódást okozok.”

Férfiak vallanak:

“Férfi vagyok, és nem randiztam több mint egy éve. Ettől teljesen megsemmisült az önbizalmam.”

Férfiak vallanak:

“Egy csődnek érzem magam, amiért nem voltam képes egyszer sem a második randiig eljutni azokkal a nőkkel, akik tetszettek.”

Férfiak vallanak:

“Az online randioldalak brutálisak. Soha senki nem válaszol már az első üzenetemre sem.”

Férfiak vallanak:

“Férfiként úgy érzem, hogy már nem közeledhetek egy nőhöz a hagyományos módon. Nem léphetek oda hozzá az utcán és kérhetem el a számát, vagy hívhatom el randira, mert megijed tőlem. Mégis hogyan kellene ismerkednem?”

Férfiak vallanak:

“Rosszul vagyok tőle, hogy még úgy sem sikerül egy randit összehoznom, hogy három randioldalt használok egyszerre. Pedig jó ember vagyok, jó munkával.”

Férfiak vallanak:

“Fogalmam sincs, hogyan randizzak, mit keressek vagy egyáltalán, hogyan közeledjek egy nőhöz.”

Férfiak vallanak:

“Olyan sokáig voltam párkapcsolatban, hogy már nem tudom, hogyan kell randizni. Folyamatosan szoktatom hozzá magam.”

Férfiak vallanak:

“Olyan férfi vagyok, aki meg akarja ismerni a nőt, randizni párszor, mielőtt az ágyban kötnénk ki. De mindenki rögtön szexelni akar mostanában. Utálom ezt a társadalmat.”

Férfiak vallanak:

“Befelé forduló, introvertált alkat vagyok… Ez szinte lehetetlenné teszi a randizást.”

Férfiak vallanak:

“Férfiként arra jutottam, hogy az online randizás teljesen időpazarlás.”

Férfiak vallanak:

“A randizás kész káosz. Miért nem találok olyan lányt, 1. aki nem foglalt, 2. nem a legjobb barátom tetszik neki… Férfinak lenni szívás.”

Férfiak vallanak:

“Bárcsak könnyebb lenne a randizás! Találkozni, megismerkedni, randizni a lányokkal egymás után, csak azért, hogy utána lepattintsanak folyamatosan, nagyon lehangoló dolog. Annyira szeretném, ha VALAKI igent mondana végre.”

Férfiak vallanak:

AskMen

Olvass még többet az online randizásról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top