Család

Láncfűrésszel ment fiáért az aggódó apa

Nem ért haza időre a gyereke, ezért láncfűrésszel indult utána, és letarolt egy kertet egy férfi Jászfényszarun.
A police.hu közleménye szerint 24 óra sem kellett a jászberényi rendőröknek, hogy elfogják azt az 50 éves férfit, aki kedd este 10 óra után megállt egy jászfényszarui ház előtt, és ordítozni kezdett. A hangzavarra nem jött ki senki a házból, ekkor az illető beindította a nála lévő benzines láncfűrészt, szétcsapta a kertkaput és bement az udvarra.
Az ott feltűnő lakóval tovább ordítozott, és közben betörte a ház egyik ablakát a fűrésszel, majd ha ez nem lett volna elég, még egy ott álló autó visszapillantó tükrét is levágta. A szerszámról ekkor a lánc leesett, és a dühös ember elhagyta a helyszínt.
A betört ablak - fotó: police.hu
A betört ablak – fotó: police.hu
A rendőrök elfogatóparancsot adtak ki az illető ellen, és szerdán kora este elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte tettét, és megjegyezte:

nem akart bántani senkit, csak attól tartott, hogy 17 éves gyermeke rossz társaságba keveredett, és aggódott, mert a fiú a megbeszélt időre nem ért haza.

A férfi ellen a Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Íme, egy videó a láncfűrész helyes használatáról:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top