Család

Gyűrűt csináltatott férje hamvaiból a gyászoló özvegy

A 25 éves Gina aranygyűrűt csináltatott néhai férje, Steve hamvaiból – később állítólag közös lányuknak szeretné adni a nem mindennapi ékszert.

A 33 éves Steve tavaly hunyt el bélrákban, maga mögött hagyva 25 éves özvegyét, Ginát és közös kislányukat, a 18 hónapos Esmeét.

A gyászoló asszony különös módon próbálja feldolgozni férje halálát: aranygyűrűt csináltatott a férfi hamvaiból, azzal a céllal, hogy majd egy napon kislányuknak adja, mikor Esmee elég idős lesz hozzá. Gina 9 nappal az előtt esett teherbe, hogy Steve-nél megállapították volna a lesújtó diagnózist és állítólag ahogy megtudták a szomorú hírt, azonnal arra gondoltak, hogy lányuknak valami különleges ékszert választanak apja emlékének megőrzésére.

A közös választás elmaradt, de az özvegy Gina később látott egy hirdetést, ami arról szólt, hogy ékszereket készíttethetünk halott szeretteink hamvaiból. Nem sokat habozott, így lett Steve maradványaiból aranygyűrű.

Az asszony könnyekben tört ki, mikor először meglátta a különleges ékszert:

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top