Család

Egész nap sír a menhely legrégebbi lakója

A bátor kutyus sokáig állta a sarat, de az idő múlásával egyre csalódottabb lett.

Juice akkor került a marylandi állatmenhelyre, mikor előző gazdáinak költözniük kellett, és az új helyre már nem vihették magukkal kedvencüket.

A kutyus egy darabig kimondottan jól érezte magát a menhelyen – a dolgozók szerint ő volt rá az élő példa, hogy egy kutya a menhelyen is életvidám maradhat. Ez azonban szép lassan megváltozott. Juice-t senki sem akarta adoptálni, a kutyából szép lassan a menhely legrégebbi lakója lett, és fokozatosan elveszítette önbizalmát és jókedvét.

Egész nap sír a menhely legrégebbi lakója

A dolgozók nagyon örültek, mikor a kutyust végre elvitték, de kiderült, hogy a család számára mégsem Juice a megfelelő kedvenc. Mikor az állat visszakerült a menhelyre, zaklatott lett és szomorú, elkezdett sírni, a dolgozók pedig nagyon aggódtak érte. Az egyik munkatárs haza is vitte magával a kutyust, hogy enyhítse az állat depresszióját, de mikor visszavitte, a kutya nem akarta többé abbahagyni a sírást. Reggeltől estig.

A menhely dolgozói nagyon remélik, hogy Juice hamarosan végleg otthonra találhat.

Forrás: BarkPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top