Család

Kiégett otthonuk előtt házasodtak össze

A tűzvészt követően rájöttek, hogy nincs mire várniuk.

Egy amerikai pár, Megan Hunley és Brian Osborne közös otthonában április közepén tűz ütött ki. Bár mindketten épségben kijutottak az égő házból, a rajtuk lévő ruhán kívül gyakorlatilag mindenük a lángok martalékává vált.

A házban maradt az a gyémántköves eljegyzési gyűrű is, melyet Brian néhány hónappal korábban vásárolt szerelmének. Amikor azonban az egyik tűzoltó visszament esetlegesen épen maradt holmikat keresni a házba, megtalálta az ékszeresdobozt, benne a szinte sértetlen állapotban lévő gyűrűvel.

A pár hamarosan rádöbbent, hogy nincs mire várniuk, és úgy döntöttek, hogy kiégett otthonuk előtt tartják meg az esküvőjüket, mellőzve mindenféle pazar külsőséget. Néhány nappal később a családjuk, barátaik és az oltáskor segédkező tűzoltók jelenlétében mondták ki a boldogító igent, abban a ruhában, amit akkor viseltek, amikor kimenekültek a házból. Nem volt szükségük többre, mint egymásra és a gyűrűre, ami épen maradt a tűzvészben.

Leégett otthonuk előtt házasodtak össze

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top