Család

Két hétig volt egy medvecsapda foglya egy kutya

Elképesztő élni akarás szorult abba a kutyába, ami két hétet töltött egy medvecsapda fogságában.

Az eset Lengyelországban történt. A szerencsétlen állat belesétált egy csapdába, amit egy erdő közepére tett ki egy orvvadász.

Két hétig senki sem járt arra, vagy az orvvadász, aki ellenőrizte a csapdáját, úgy döntött, nem bajlódik a kutya kiszabadításával. Szegény állat minél jobban rángatta a drótokat, azok a csapda kiképzésénél fogva annál mélyebben vágtak abba a két lábába, ami fogságba esett.

Két hétig volt egy medvecsapda foglya egy kutya

A Forestnek elkeresztelt eb szerencséje az volt, hogy az eset nem nyáron történt, mert így tudott havat nyalogatni, hogy ne haljon szomjan. Ennek köszönhetően maradt életben.

Két hét múlva talált rá valaki, és azonnal állatorvoshoz vitték. Két mancsát amputálni kellett, tele volt külső és belső parazitákkal. Rettenetesen sovány és dehidratált állapotba került, de már jó útion halad a teljes gyógyulás felé. Jelenleg egy állatmenhelyen odaadóan gondoskodnak róla, és megkezdték az adományok gyűjtését is, hogy Forest protézist kaphasson.

Forrás: thedodo.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top