Család

“Végeztem a fiúkkal!” – netes szenzáció lett a kamaszlány hétévesen írt naplója

Nagy elhatározásokra jutott az összetört szívű hétéves kislány!

 A most 16 éves Maddie rábukkant 7 éves korában írt naplójára. A lány annyira szórakoztatónak tartotta régi önmaga vallomásait, hogy megosztotta a Twitteren követőivel. A naplóra azonban az egész internet rákattant!

Az akkor kislány Maddie ugyanis oldalakon át ecseteli – természetesen rózsaszín tollal írva –, hogy mennyire odavan az egyik osztálytársáért, Riley-ért. Azonban hamarosan jön az első csalódás: Riley-nak egy másik lány tetszik. Itt kerül elő a depresszió szó először, ami aztán még többször feltűnik, például egy kudarcba fulladt névtelen Valentin-napi köszöntő után is.

 Aztán a kislánynál betelik pohár: hétévesen arra a konklúzióra jut, hogy ő és a fiúk, az két működésképtelen dolog, és leszögezi, hogy végzett a fiúkkal! Ezt egy tüneményes rajzzal is illusztrálja:

“Végeztem a fiúkkal. Megölöm mindet!”

Maddie-ből azóta csinos kamaszlány lett, aki mára csak nevet a heves kijelentésén, és esze ágában sincs lemondani a fiúkról!

Forrás: Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top