Család

Megható okból vitte az édesanyját a szalagavatóra a tinédzser fiú

Míg a legtöbb fiúnak a szalagavató a legjobb alkalom, hogy randira hívhassák a suli legszebb lányait, ez a fiú úgy döntött, inkább azt a nőt viszi a bálba, akit a legjobban szeret: az édesanyját.

 Az anya és gyermek közötti szeretet hihetetlenül erős kötelék – ezt bizonyítja az is, amit ez a tinédzser fiú tett édesanyjáért. Kerry Huffakernél februárban diagnosztizáltak agydaganatot. Mikor fia, Dylan, azon gondolkozott, kit hívjon el a szalagavató bálra, első gondolata a beteg édesanyja volt.

Megható okból vitte az édesanyját a szalagavatóra a tinédzser fiú

 Amíg a rák negyedik stádiumában lévő nő sugárkezelésen volt, fia beugrott a kórházba egy doboz fánkkal, amiben az anyja egy kis levelet is talált. A papíron ez állt: “Eljössz velem a szalagavatóra?” Bár az édesanyát könnyekig meghatotta fia gesztusa, próbálta meggyőzni, hogy menjen inkább egy csinos lánnyal a bálba, ne vele. De Dylan hajthatatlan volt: miután anyja egyszer arra panaszkodott, fél, hogy elmulasztja fia esküvőjét, a fiú úgy gondolta, legalább a szalagavatót élvezzék közösen. 

Így április 30-án együtt mentek el. A DJ egy lassú számnál kiüríttette nekik a táncparkettet, hogy csak ők táncolhassanak. Mindkettejük számára életre szóló, gyönyörű emlék marad.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top