Család

A leleményes apuka rájött, hogyan szoptathatnak a férfiak is – videó

Miután a férfi menyasszonya visszament dolgozni, rá hárultak a gyerekneveléssel járó feladatok – így az etetés is. A kreatív apuka pedig úgy gondolta, miért ne szoptathatná meg ő is a gyereküket?

 Öt és fél millióan látták a felvételt, amin a leleményes apuka megszoptatja kislányát. Nem kellett hozzá se hormonkezelés, se műtét, csak egy kis fantázia! Chris Allen egy trikóján vágott lyukat, és mögé helyezte a cumisüveget. A kislánya pedig észre sem vette a különbséget!

A leleményes apuka rájött, hogyan szoptathatnak a férfiak is - videó

 Miután a floridai férfi menyasszonya visszament dolgozni, az apukára maradt a feladat, hogy vigyázzon kislányukra. Az édesapa nem akarta megfosztani a kisbabát a szoptatás élményétől, ezért találta ki a apás szoptatást – a kislánya elégedettnek tűnik vele!

A leleményes apuka rájött, hogyan szoptathatnak a férfiak is - videó

Az interneten elképesztően nagyot ment a szokatlan szoptatásról készült felvétel, és sokakat meg is hatott az édesapa ötlete: “Akármilyen vicces is, bizonyíték rá, hogy mennyire odaadó és elkötelezett édesapa” – fogalmazott egy kommentelő.

 

Forrás: Dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top