Család

12 évre is lecsukhatják az élettársát bántalmazó miskolci rendőrt

A betegesen féltékeny rendőr pokollá tette a párja életét. Egy elfajult vita következtében aztán a nő kórházba került, a férfi pedig rács mögé.

Egy miskolci rendőr tavaly nyáron költözött össze bő fél évvel korábban megismert barátnőjével. A férfi akkortól kezdve egyre többet ivott és egyre gyakrabban féltékenykedett, kontrollálni akarta a párja minden lépését, emiatt pedig rendszeresen durva veszekedések alakultak ki köztük. A rendőr szidalmazta és fizikailag is bántalmazta a nőt – számolt be róla a BOON.

Április 28-án aztán odáig fajult a helyzet, hogy a rendőr részegen rugdosta a párját, akinek emiatt megsérült a tüdeje és két bordája is eltört, életveszélyes állapotban vitték kórházba. Az orvosok szerencsére meg tudták menteni, azóta már jobban van.

A bántalmazó férfit előzetes letartóztatásba helyezték, melyet másodfokon is helybenhagyott a bíróság.

Az ügy jelenleg folyamatban van. Ha a rendőr bűnössége bebizonyosodik, akkor akár 12 év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top