Család

4 ajándék általános iskolából ballagó fiúknak

Készíts saját magad ötletes ajándékot ballagásra az általános iskolából ballagó fiú családtagodnak, barátodnak. 4 könnyen elkészíthető, olcsó és praktikus ballagási ajándékötletet találtunk.

Készíts saját kezűleg ballagási ajándékot. Az általános iskolák nyolcadik osztályos végzős fiú diákjai számára találtunk ötletes ajándékokat, amelyeket ráadásul egyszerűen, gyorsan és olcsón magad is elkészíthetsz. A meglepetés és az öröm garantált.

1. ballagási ajándék általános iskolás fiúknak

Minden általános iskolából ballagó fiú már saját mobilt használ. Mi sem lehetne praktikusabb ajándék, mint ez a mobiltelefon-tartó, amit könnyedén összeállíthatsz magad is. Nem kell más hozzá, mint egy szép képkeret, kartonpapír és ragasztó.

A kartonból hajtogass téglatest formát, majd rögzítsd a ragasztóval a képkeretbe helyezett vastagabb kartonra. Vékonyabb színes papírral dekorálhatod, de festékkel is díszítheted. Ne felejts el kis lyukat fúrni a kartonra, ahol át lehet bujtatni a mobiltelefon töltőjének vezetékét.

4 ajándék általános iskolából ballagó fiúknak

2. ajándék általános iskolás ballagásra fiúknak

A már megunt Lego játékokból összeállított kulcstartó remek ajándék a ballagásra. A nagyobb lapra lapos fekete vagy sötétszürke építőelemekből kirakott “kulcs” szó alá az oldalt is lyukas Lego kockák ideális kulcstartókká “alakíthatók”. A kulcsok így biztosan nem vesznek el többé, könnyedén leemelhetők és visszailleszthetők a falra szerelt lapra.

4 ajándék általános iskolából ballagó fiúknak

3. ballagási ajándék általános iskolás fiúknak

Csupán egy kis kreativitás és a speciális filccel ötletes, személyre szóló bögrét készíthetsz a nyolcadikból ballagó szerettednek. Apróságnak tűnik, de mégsem az.

4 ajándék általános iskolából ballagó fiúknak

4. általános iskolai ballagási ajándék fiúknak

Dekorálj kedvedre egy fehér pólót UV-fényre előbukkanó színes filctollakkal. A saját kezűleg készített személyes ballagási ajándéknak egészen biztosan minden fiú örülni fog.

4 ajándék általános iskolából ballagó fiúknak

További ballagási ajándékok az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top