Család

11 év után hallotta újra néhai férje hangját a nagyi – megható videó

A nagypapa kedvenc mondatát nem sokkal halála előtt rögzítette a családja. Azóta az értékes felvételt egy plüssmackó őrizte, ami 2005-ben elromlott.

Miután a mackó lejátszója 11 évvel ezelőtt tönkrement, a családtagok minden tőlük telhetőt igyekeztek megtenni, hogy rendbe hozassák. De nem jártak sikerrel. Nem csoda, hogy a játék eredeti tulajdonosa, a most 83 éves Jean Walters már évekkel ezelőtt végleg lemondott arról, hogy valaha is újra hallhatja majd férje, Dennis szavait. 

Csakhogy, ellentétben a nagymamával, a család nem feledkezett meg a mackóról, és hosszas keresgélés után rátaláltak arra a szerelőre, aki vállalta, hogy kerüljön bármibe is, működőképessé varázsolja a játék kismagnóját. És így is történt.

Néhány nappal ezelőtt az internetre is felkerült az a megható videó, amin az látszik, mit reagál Jean, miután több mint egy évtized után újra kézbe foghatja a plüssállatot. Ahogy az a felvételen is látszik, Jean már a puszta viszontlátásnak is nagyon örül, és nem is sejti, hogy az ajándék valójában a mackó testében van. Nézd, hogy reagál, mikor újra hallja férje hangját:

 

Hogy a 2005-ös események ne ismétlődhessenek meg, és hogy a nagyi biztosan sokáig hallgathassa még a szívének kedves mondatot, a család ezúttal másolatot is készített a papa mondatáról, amit egy szelence magnóján rögzítettek.

 Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top