Család

3 hétig nem szexelt barátjával, hogy megvetessen magának valamit

A nő beismerte, hogy vásárlási mániája van, és hogy bármit megtesz, hogy újabb holmikat vetessen magának.

A 30 éves, kitartott Janey imádja költeni a pénzt, és persze kicsit sem zavarja, hogy az tulajdonképpen nem az övé. A kitartott nő elismeri, hogy vásárlási mániája van, és hogy vőlegényéből szipolyozza a pénzt, amiből később dizájnerholmikat vásárol magának.

Ezért pedig egészen a végsőkig is hajlandó elmenni, például az sem jelent neki gondot, ha zsaroláshoz kell folyamodnia. Azt mondja, már többször megesett, hogy nem volt hajlandó lefeküdni vőlegényével addig, amíg az meg nem vette neki az áhított darabot. Legutóbb három hétig hozzá sem ért, hozzátéve: “Ross tudja, hogy nem éri meg nemet mondani nekem”.

Három hétig nem szexelt barátjával, hogy megvetessen magának valamit

Az asszony alsó hangon is simán elkölt havi 3000 fontot, de van, hogy ez az összeg magasabbra rúg, ha  például új kocsit vetet, vagy újabb plasztikai műtétre kér pénzt. Azt csak az isten tudja, vőlegénye miért viseli el ezt az egészet, pláne úgy, hogy a férfi is belátta, “Janey-nek problémái vannak a pénzköltéssel”.

Három hétig nem szexelt barátjával, hogy megvetessen magának valamit

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top