Otthon

Milliókat költ minden évben az ölebeire ez a nő

A három boston terrier ruhatára és életkörülményei messze puccosabbak a földlakók kábé felének életkörülményeinél.

A 45 éves Katy Harris egyértelműen a megszállottja a kutyáinak: minden évben egy éves átlagfizetést, kb. 27 000 fontot költ rájuk.

Sootie, Noodle és Beau fantasztikus ruhatárral, menő nyakörvek garmadáival és persze luxus életkörülményekkel büszkélkedhet. A táplálékuk csak a legdrágább organikus kutyaeledel lehet, és a fekvőhelyük kézzel faragott.

A megszállott gazdi nemrégiben költött fontezreket egy vadonatúj konyhára direkt a kutyák miatt. Az átalakításra azért volt szükség, hogy a kutyáknak legyen megfelelő helye, ahol pihenhetnek, de a házaspárnak se legyenek láb alatt.

Milliókat költ minden évben az ölebeire egy nő

Kathy azt is bevallotta, hogy sokszor eltitkolja a pénzköltéstől egyébként már teljesen kiborult férje elől, hogy mennyit költött valójában a kutyákra az adott hónapban. Az asszony egyébként bevallottan azért lett megszállottja a kutyáinak, mert nem született gyerekük, így minden szeretetét a három ölebre fordítja – a baj csak az, hogy a kutyák valószínűleg jobban örülnének egy kis ruha nélküli sárban hempergésnek, mint egy újabb, strasszokkal kirakott póráznak.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top