Család

Eldől, mit érdemel, aki magára hagyta Gerzsonkát

A nő magára hagyta két és fél éves gyerekét, akire egy miskolci padon találtak rá. Kiskorú veszélyeztetésének bűntette a vád.

A Miskolci Járásbíróság elé kerül az a nő, aki tavaly októberben egy miskolci padon magára hagyta  a 2 és fél éves Gerzsonkát

A kisfiúért napokig nem jelentkezett senki, végül megkerült az anyja, a hatgyerekes V.R.R., aki ezt követően azt állította, hogy nem ő hagyta el a csöppséget, hanem az élettársa. Közölte: nemcsak Gerzsonkát, hanem a kislányát, Annát is vissza akarja kapni, különben öngyilkos lesz. Az élettárs azonban tagadta, hogy ő vitte volna el a kisfiút.

Kezdődik Gerzsonka anyjának a pere

A vádirat szerint a nő gyermek felügyeletét elmulasztotta, eltűnése miatt bejelentést nem tett, a rendőrségi felhívás ellenére sem kereste, a nyomozó hatóság telefonos megkeresésére nem reagált, a telefont nem vette fel, vagy a hívást elutasította annak ellenére, hogy a nyomozó hatóság kívánt vele kapcsolatba lépni.

Gerzsonkát a GYEK-ben gondozták, majd állami gondozásba vették, és nevelő­szülőkhöz került – írja a Boon.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top