Család

Torkán akadt a popcorn, lélegeztetőgépre került

A kétéves kislány májusban kezdett fulladozni a torkán akadt pattogatott kukoricától – azóta gépek tartják életben.

A szülők még mindig nem adták fel a reményt, pedig a virginiai kórház orvosai szerint semmi esély rá, hogy a kislány felépüljön. A kétéves Mirranda Grace Lawson májusban került kórházba, amikor fulladozni kezdett a torkán akadt pattogatott kukoricától. 

Az orvosok próbálják rávenni a családot, hogy teszteljék a kislány agyfunkcióit, ők ugyanis biztosak benne, hogy a gyerek már rég agyhalott, de a szülők elutasították a tesztet. Arra várnak, hogy a kicsi egyszer csak kinyitja a szemét.

Próbálják életben tartani a kicsit, aki pattogatott kukorica miatt került lélegeztető gépre

A teszt során a kislányt levennék a lélegeztetőgépről, és ellenőriznék, hogy az agy küldi-e a jeleket, tehát elkezd-e lélegezni. A szülők azonban bírósághoz fordultak, azzal érveltek, hogy ez kegyetlenség, és ha a kicsinek bármi baja esne, gyilkosság lenne. A virginiai kórház azonban tudja, hogy az intézmény helyei limitáltak, és bármilyen szörnyen is hangzik, nem tarthatják életben a kislányt, ha semmi esélye.

Mirranda kezelése 10 ezer dollárba kerül naponta, ráadásul így a gépeket is leköti a kislány. A szülők most szeretnék másik kórházba vagy hazaszállítani a kislányt, ahol tovább reménykednének felépülésében.

Forrás: CBSNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top