Egészség

A Jégvarázzsal gyógyult meg a rákos kislány

Az ötéves kislány úgy gondolta, a kemoterápiás kezeléseken mágikus fény ragyogja be, éppúgy, mint a hercegnőket a Jégvarázsban.

Minden alkalommal, amikor az ötéves Lilly kemoterápiás kezelésen vett részt, arra gondolt, egy varázsbot szikrákat pumpál a fejébe. Az agytumoron átesett kislány úgy hiszi, a “mágikus tündérszikráknak” köszönheti életét, melyek még a haját is újranövesztették.

Szülei rendkívül büszkék a Disney-hercegnőkért rajongó kislányra, hiszen pozitív hozzáállása példaértékű, soha nem adta fel a küzdelmet a betegséggel. Lilly édesapja szerint hihetetlenül vidám kislánya úgy gondolja, ami vele történt, teljesen hétköznapi eset.

A Disney-hercegnők gyógyították meg a rákos kislányt

A kislány csupán kétéves volt, amikor a család először vette észre rajta, hogy nincs jól, kívülről úgy tűnt, gondjai vannak az egyensúly-érzékelésével. Számtalan vizsgálat következett, melyek után megállapították, hogy a gyereknek agydaganata van. A tumort tízórás műtéttel távolították el, majd a kislányt napokig ápolták az intenzíven, és még heteket töltött kórházban.

Tavaly júniusban egy újabb vizsgálat megállapította, a tumor kiújult. Az ötéves, Jégvarázsért rajongó kislány újabb nyolc műtéten és számtalan kezelésen esett át. Ebben a megterhelő öt hónapban gondolta Lilly úgy, hogy a Disney-hercegnők segítenek neki a gyógyulásában. Igaza lett, a rákos sejtek eltűntek az agyából. Azóta szinte mindennap megnézi a Jégvarázst, és sokat játszik a Disney-hercegnőkkel.

További cikkek rákból gyógyult gyerekekről az NLC-n:

 

Forrás: Mirror

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top