Család

10 évig paradicsomon élt, most evett először rendes ételt

A 14 éves Liam Pierce egy gyerekkori trauma miatt a paradicsomos ételek függője lett.

A 14 éves Liam Pierce állítólag csak kétéves volt, mikor egy torkán akadt borsó majdnem az életét követelte. A fiúnak azóta pedig egészen speciális viszonya van az étellel.

Liam valamiért a paradicsom függője lett, olyannyira, hogy állítólag hetente több mint három üveg ketchupot is elfogyaszt. Esténként 250 g koktélparadicsomot eszik nassolnivaló gyanánt, de még a tésztát is csak úgy hajlandó megkóstolni, ha vastagon ázik a paradicsomszószban.

A fiú persze az iskolai menzára sincs befizetve, a suliba is az otthon elkészített – paradicsomos – fogásokat viszi. A szülők néha megpróbálták eltiltani a fiút a paradicsomtól, de ilyenkor mindig azon kapták, hogy titokban ketchupba fullasztja a paradicsommentesen készült tányérokat.

Először evett rendes ételt a fiú, aki 10 évig paradicsomon élt

Érdekes módon a borsós baleset óta a fiúnak leginkább a zöldségekkel van problémája (a paradicsomon kívül). Azt mondja, azonnal fulladozni kezd, ha meglát egyet, és egyszerűen nem tudja rávenni magát, hogy megkóstolja őket.

A dolgok azonban most végre változni látszanak: Liam megpróbálja fokozatosan csökkenteni a heti ketchupadagot, és nemrégiben állítólag sült zöldségekkel és egy angol reggelivel is megpróbálkozott. A jótékony változást egyébként a hipnoterápiának tulajdonítja.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top