Család

Ezért találnak nehezebben párt az intelligens emberek

A pártalálás amúgy sem egyszerű dolog, de úgy tűnik, az okos embereknek még nehezebb! Ezek lehetnek az okai!

1. Mert túlanalizálják

Az intelligens emberek többnyire begyűjtik az információkat, és azok alapján vonják le következtetéseiket. Ez persze sokszor jól is lehet, de könnyen válhat buktatóvá is egy kapcsolatban: például azért, mert jobban látják a problémákat és ettől hajlamosabbak lehetnek a megfutamodásra. Az állandó (túl)analizálással pedig feleslegesen bonyolultabbá is tehetik maguknak a szerelmet.

Ezért találnak nehezebben párt az intelligens emberek

2. Mert több időre van szükségük

Az okos emberek nem nyílnak meg olyan könnyen, időre van szükségük, hogy beengedjék a másikat. Emiatt azonban sokszor hűvösebbnek, távolságtartóbbnak tűnhetnek, ami hamar kihűthet egy még csak parázsló szerelmet.

3. Mert amúgy is szeretnek egyedül lenni

Egy intelligens ember nem is igazán keresi mindig a párkapcsolatot. Vagy legalábbis szüksége van arra, hogy magára, a saját dolgaira is időt fordíthasson, még ha kapcsolatban van is. Annyi biztos, hogy az értelmes emberek számára az egyedüllét sokszor egyszerűen csak egy komfortos választás.

BrightSide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top