Család

Ilyen 60. házassági évfordulós ajándékot még nem látott a világ

A brit légierő nyugalmazott pilótája nem filléreskedett, mikor a 60. házassági évfordulóra keresett ajándékot: világraszóló meglepetéssel örvendeztette meg feleségét.

Shirley Morgan alig 18 éves volt, mikor először találkozott a 22 éves pilótával, Kennel. A fiatal lány egy távolsági buszon dolgozott jegyellenőrként, és munka közben találkozott a légierőnél szolgáló fiatalemberrel, akivel a jegyellenőrzést követően szóba elegyedett.

Ilyen 60. házassági évfordulós ajándékot még nem látott a világ

A fiatalok között szerelem szövődött, majd három évvel az első találkozásukat követően össze is házasodtak. “Shirley már az első pillanatban megtetszett. Tudni akartam, hogy van-e barátja, de sokáig nem mertem rákérdezni.” Ken a Daily Mail című brit lapnak elárulta, újra és újra buszra szállt Shirley vonalán, csak hogy találkozhasson a lánnyal.

Szerencsére a vonzalom kölcsönösnek bizonyult, így később semmi akadálya nem volt annak, hogy a fiatalok összeköthessék az életüket. És bár az esküvőnek már 60 éve, Shirley és Ken éppúgy szeretik egymást, mint az első pillanatban. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint a tény, hogy 60. házassági évfordulójukra Ken megvette annak a busznak a pontos mását, amin először találkoztak.

Ilyen 60. házassági évfordulós ajándékot még nem látott a világ

Az idős házaspár most azt tervezi, hogy a piros-fehér busszal nosztalgiautazásokat tesznek majd életük legfontosabb eseményeinek helyszínére.

Olvass még többet megható házassági évfordulós történetekről az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top