TV-sztárok

Így ünnepelte házassági évfordulóját Rubint Réka és Schobert Norbi – fotók

Rubint Réka és Schobert Norbi tizenkét esztendeje házasodott össze.

A fitneszházaspárnak nem lehet oka panaszra, mostanság – ahogy a szerencsejátékosok mondják – igencsak szerencsés szériát tudhat magáénak: csütörtökön bejelentették, hogy leszerződtették a cégükhöz André Agassi teniszezőt, egy nappal később, szeptember 5-én pedig ismét volt okuk az ünneplésre, ekkor volt ugyanis a 12. házassági évfordulójuk. Rubint Réka a közösségi oldalán megható üzenettel köszönte meg az elmúlt éveket imádott férjének.

Tizenhárom évvel ezelőtt 2001 októberében megismertem. Egy hónappal később megkérdezte: “elkísérsz egy életen át?”. Majd 10 hónap múlva, 2002. szeptember 5.-én a felesége lettem. Nemcsak egy csodálatos embert, szerető férfit kaptam a személyében, hanem egy igaz társat! Társat, aki szerelmével, szeretetével tizenhárom éve megadja számomra azt az érzelmi biztonságot, amiről kislányként még álmodni sem mertem. Ma délután a 12.házassági évfordulónkon, száz szál vörös rózsával és egy gyönyörű gyűrűvel várt otthon. Nincsenek rá szavak, hogy mit jelent nekem…a végtelent!” – írta a bejegyzésében Rubint.

Fotó: Rubint Réka Facebook-oldala
Fotó: Rubint Réka Facebook-oldala

A megható üzeneteknek ezzel még nincs vége, következzen Mr. Update bejegyzése: “Egy vacsorával zárjuk a napot. Próbálom öreg magnószalagként szívemben rögzíteni a pillanatot, amikor Vele lehetek a tizenkettedik házassági évfordulónkon… Szép estét!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top