Család

40 dollárt kellett fizetnie a kismamának, mert szülés után karjában tartotta gyerekét

A család csak a kórházi számlán vette észre, hogy felszámolták az újszülött megölelését is.

Egy fiatal pár osztotta meg a neten a bizarr kórházi számlát, amin állításuk szerint ők inkább csak nevettek, pedig azért bőven van benne min felháborodni.

A kisbaba megszületése után a nővérke engedte, hogy az édesanya mellkasára vegye a gyermeket, sőt az apuka beszámolója szerint a nővér maga ajánlotta fel, hogy képeket készít az első boldog pillanatokról.

40 dollárt kellett fizetnie a kismamának, mert szülés után karjában tartotta gyerekét

A meglepetés akkor jött, mikor a friss szülők kézhez kapták a kórházi számlát. Azon volt egy különös tétel, a Skin to skin contact after C-sec, azaz a bőr a bőrhöz kontaktus császármetszés után. Ez persze valójában pontosan annyit jelent csak, hogy az anyuka mellkasára vehette a babát. Ezért az “extra szolgáltatásért” 40 dollárt számolt fel a kórház.

A friss szülők nem húzták fel magukat a dolgon, ami érthető is, annyira boldogok kisbabájukkal, hogy kifizették a 40 dollárt, és már mentek is haza, ahol már örökre ingyen ölelgethetik azt a babát. De ha belegondolunk, azért mégis elég felháborító ez az egész. 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top