Család

Az emberek harmada nem randizna vegánokkal

Morálisan felsőbbrendűek, egészségesek, ragyogó a bőrük, az emberek harmada mégsem randizna egy vegánnal.

Igazságtalan az élet. Lemondasz a húsról, a tojásról, a tejről, minden állati eredetű táplálékról, hogy így tisztítsd meg a szervezetedet, és így tegyél az élelmiszeriparhoz kapcsolódó kegyetlen állattartási körülmények ellen, és mi a hála? Az emberek harmada még csak nem is randizna veled.

Az emberek harmada nem randizna vegánokkal 

Legalábbis ez derült ki egy brit randioldal, a Trueview.me felméréséből: összesen 1000 férfit és nőt kérdeztek meg az Egyesült Királyságból, hogy elmennének-e randizni egy vegán (azaz teljesen növényi) életmódon élő személlyel, és a válaszadók 34 százaléka nemmel felelt.

Ez valószínűleg azért van, mert egy csomó ember szereti a húst, és erről senki kedvéért nem akarna lemondani, szóval még randizni sem akarna olyannal, aki sült oldalas helyett mindig csak egy tál csicseriborsót tesz le az asztalra.

De van a sztorinak fonákja is: majdnem ugyanennyi válaszadó (28%) szerint az még rosszabb, ha valaki rá van kattanva a gyorskajára, szóval a hamburgerfüggőknek sem könnyebb a randizás, mint a vegánoknak.

Mi csak remélni tudjuk, hogy egy szép napon mindenki megtalálja az étrendjéhez illő partnert!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top