Család

Morbid: temetkezési cég hirdet a kórházzal szemben

Az egyik makói temetkezési vállalkozás közvetlenül a helyi kórház bejáratával szemben hirdeti magát. A kórházba látogatók szerint ez igencsak morbid, és túlmegy a jó ízlés határain. A cég szerint nem az. Ami tény: az ominózus hirdetőtábla, melyet egyébként egy magánház falán helyeztek el, valóban szembetűnő azoknak, akik kifelé jönnek a kórházból.

A Délmagyar felhívta a temetkezési vállalkozót, és megkérdezte, ízlésesnek tartja-e éppen ezen a helyen a táblát. A férfi nem árulta el a nevét, és ahhoz sem járult hozzá, hogy a céget megnevezze a lap, ugyanakkor azt mondta, szerinte etikus a tábla itteni elhelyezése. Azt is hangsúlyozta, engedélyt kaptak rá, nem sértenek vele semmilyen jogszabályt. Ez valóban így van.

A vállalkozó egyébként úgy gondolta, a panaszok mögött valójában az egyik versenytárs temetkezési vállalkozó áll, aki ugyancsak elhelyezte hirdetőtábláját a kórház utcájában. A Délmagyar kiderítette, nem a konkurens temetkezési vállalkozó áll a panaszok hátterében, az ugyanakkor valóban igaz, egy másik cég is hirdet az utcában – ez a tábla ugyanakkor nem a kórházi bejárattal szemben virít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top