Család

Puszit dobott fodrászának első hajvágása után a downos kisfiú

A hároméves Parkernek komoly gondot szokott okozni, hogy nyugton üljön a fodrász székében. De nem most.

A hároméves, Down-szindrómás Parker Myles otthonában, Ausztráliában igazi kis netes sztár. Facebook-oldalát, amit édesanyja azért hozott létre, hogy megmutassa ismerőseinek tündéri kisfia mindennapjait, ma már több mint 22 ezren követik. Az oldal legfrissebb posztja egy videó, amit néhány nap alatt több százezren láttak.

 Nem véletlenül, a felvétel ugyanis eszméletlen cuki. A kis Parkert látni rajta, ahogy épp hajat vágat magának. Édesanyja a leírásban elárulta, Parkert mostanáig nem vitte fodrászhoz, mert úgy vette észre, fiának nehezére esik egy helyben ülni. Most viszont Parker maga kérte, hogy fodrász vágja a haját, ezért anya és fia ellátogatott az iBarber stúdiójába.

Puszit dobott fodrászának első hajvágása után a Down-os kisfiú

Az anyuka azt mondja, a fodrász igyekezett minél hamarabb végezni a hajvágással, hogy a Down-szindrómás kisfiúnak a lehető legrövidebb időt kelljen mozdulatlanul töltenie. “Parker amúgy imádja, ha új frizurája van. A hajvágás végén mindig végigsimít rajta, mintha csak így ellenőrizné, hogy tökéletes lett-e.” Kat Abianac, Parker anyukája elárulta azt is, hogy a hajvágás után Parker sajátkezűleg fizetett, majd távozáskor puszit dobott a fodrászának.

Mondanunk se kell, imádja a net!

Olvass még többet a Down-szindrómáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top