Egészség

Sikeres vállalkozó lett a Down-szindrómás nő

A Down-szindrómás Laura Green nem nyugodott bele abba, hogy szűkek a lehetőségei. Ma már a saját, sikeres vállalkozását vezeti.

Laura karrierre vágyott, ezért az érettségi után főiskolára ment, ám állapota miatt ott nem vették komolyan, és hiába küldözgette az önéletrajzait is, sehová sem hívták be állásinterjúra. Úgy érezte, csak az idejét vesztegeti, sodródik a rendszerben, és ebből három év után elege lett lett. 2010-ben úgy döntött, a kezébe veszi a sorsát: egy szintén Down-szindrómás barátnőjével, Rachel Melarangival megalapította a saját vállalkozását, a Serendipityt.

Kézművesként lett sikeres a Down-szindrómás lány

A 28 éves nő ékszereket és egyéb kiegészítőket árul különféle vásárokon Nagy-Britanniában. A vállalkozás olyan sikeres, hogy Laura már egy személyi asszisztenst is alkalmaz, aki segít neki az ügyei intézésében.

Kézművesként lett sikeres a Down-szindrómás lány
Fotók: Facebook

Laurát gyakran hívják előadásokat tartani is, hiszen az ő sikere hatalmas inspiráció lehet mindenkinek, aki az álmai megvalósításáért küzd. Legyen akár egészséges, akár megváltozott munkaképességű.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top