Család

Kutya neveli az elhagyott tigriskölyköket – cuki videó

Igaz csak rövid ideig, de újra nagymacskák pótanyja lehet Leon, a hatéves vizslakeverék, most két, egy hónapos bengáli tigriskölyköt pátyolgathat.

Nem először találkozik nagymacskakölykökkel Leon, a hatéves vizslakeverék, korábban egy elárvult fehér oroszlánkölyök felnevelésében segített gazdájának, Janette Wurms állatgondozónak. Janette most két, egy hónapos bengáli tigriskölyköt vitt haza, miután a németországi szafari parkban, ahol a nő dolgozik, a kistigrisek anyja nem volt hajlandó foglalkozni a kicsikkel.

“Leonban az a különleges, hogy kan kutya, ám olyan anyai ösztönökkel megáldott, amelyek igen szembetűnőek. Ráadásul szórakoztatja is a kölyköket, ami szintén rendkívüli” – hangsúlyozta Wurms. A szokatlan “örökbefogadás” azonban nem tarthat sokáig, mivel a tigrisek idősebb korukban hirtelen erőszakossá válva reagálhatnak váratlan dolgokra – magyarázta a gondozó.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top