Család

Saját unokáját hordta ki egy angol nő

Jessicánál 21 éves korában rákot diagnosztizáltak az orvosok, ami miatt ki kellett venni a méhét, így ő maga már sosem szülhetett volna gyermeket. Viszont édesanyja vállalta, hogy kihordja a lány petesejtjeiből kifejlődött embriót.

Még csak 21 éves volt Jessica Brandford, amikor rákot diagnosztizáltak nála az orvosok. Azért, hogy később saját gyermeke lehessen Jessicának, a doktorok lefagyasztották néhány petesejtjét. A rák elleni küzdelem alatt a lánynak ki kellett venni a méhét is, így saját maga már nem tudta volna megszülni leendő gyermekét. Viszont egy jó anya ahol tud, segít, így Jessica édesanyja önként ajánlotta fel, hogy kihordja leendő unokáját.

Az orvosok Jessica életben maradt petesejtjeiből többet megtermékenyítettek, majd a legéletképesebbet beültették a 44 éves leendő nagymamának. A terhesség komplikációktól mentes volt, és a napokban 3005 grammal megszületett a kis Jack.

Megható fotók a Daily Mailen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top