Család

Kislányaikkal balettozó apukákat imád most a világ – videó

Tüllszoknyában izzadó pocakos apukák és csodásan tehetséges kislányaik mutattak be Valentin-nap alkalmából egy rendhagyó produkciót. Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk: világsiker lett.

Azt már régóta tudjuk, hogy az apalánya pillanatokért és az apalánya produkciókért rajong a világ. Emlékeztek például az édesapjukkal táncoló óvodás kislányokra?

És ez az imádnivaló duett megvan?

Nos, a most következő produkció pompásan illeszkedik a felejthetetlen apalánya pillanatok sorába. Egy philadelphiai tánciskolában történt, hogy a tanárok azt találták ki, Valentin-nap alkalmából bravúros apalánya tánccal örvendeztetik meg a közönséget. A produkcióról több videó is készült, melyeket az iskola Facebook-oldalán tettek közzé. Mondanunk sem kell, futótűzként kezdett terjedni a neten a tüllszoknyában tipegő, piruettező, és légies(nek szánt) ugrásokat villantó apukák show-ja. De valljuk be, amennyire vicces, annyira szívmelengető is, ahogy a csetlő-botló urak igyekeznek tartani a lépést légiesen táncoló kislányaikkal. Egyszerűen imádjuk őket.

Most komolyan, meg kell veszni értük

És ez nem minden. Nemcsak a papákat, hanem a mamákat is bevonta a tánciskola egy szuper produkcióba. Az édesanyák hip-hopot táncoltak a csemetéikkel.

A zajos siker után aztán a tánciskola a Facebookon mondott köszönetet a résztvevőknek, és mindazoknak, akik hírét vitték a produkcióknak:

“El sem merjük hinni, hogy ti is úgy imádtátok ezeket a videókat, mint mi. Köszönjük, hogy felismertétek azt a szépséget, szeretetet és örömöt, amit a tánc adhat a világnak. Ez azt bizonyítja, hogy a művészet, a szeretet és a család a világ igazi közös nyelve.”

via

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top