Család

Szívszaggató dolgot kért szüleitől hatodik születésnapjára egy kisfiú

Az anyuka a Reddit nevű közösségi oldal felhasználóitól kért tanácsot, teljesítsék-e gyermekük kívánságát.

A férjem és én három és fél évvel ezelőtt fogadtuk örökbe a kisfiunkat” – kezdte reddites bejegyzését a tanácstalan édesanya, akitől kisfia azt kérte hatodik születésnapjára, hogy változtassák meg a nevét. A posztból kiderül, hogy a fiúcskát, akit vér szerinti szülei az asztalról neveztek el, az óvodában és az iskolában is piszkálták a neve miatt.

“A férjemmel az örökbefogadáskor sokáig gondolkodtunk azon, megváltoztassuk-e a pici nevét, de arra jutottunk, nem vehetjük ezt el tőle.” A kisfiú tehát a Table Michael Harrison néven cseperedett, ám mikor az iskolában is piszkálták neve miatt, rávette szüleit, hadd használja a Harrison nevet. A szülők belementek.

Szívszaggató dolgot kért szüleitől hatodik születésnapjára egy kisfiú

“Beletelt egy kis időbe, mire minden osztálytársa és barátja megszokta a Harrison nevet, de mostanra mindenki így hívja őt. Csakhogy a hivatalos okmányokon még most a Table név szerepel, a fiunk pedig azt szeretné, ha ezt is megváltoztatnánk.

Az anya a posztban bevallotta fél tőle, hogy fia felnőve megbánja a kérését, ezért vonakodik teljesíteni azt. A Reddit felhasználói gyorsan reagáltak a posztra, és szinte mindannyian azt tanácsolták a családnak, változtassák meg a gyerek nevét.

Olvass még többet utónevekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top