Család

8 jel, hogy nem szabad újra összejönnöd az exeddel

Nyilván összetörtél, amikor az exed szakított veled, úgy érezted, a semmiből jött az egész, még az is lehet, hogy kérlelted, hogy gondolja át még egyszer, hátha mégis együtt tudjátok folytatni az életet.

Nem tudod magad elvágni tőle teljesen, mert, mondjuk, ugyanabba a társaságba jártok, egy épületben dolgoztok, és időről időre muszáj találkoznotok. Majd egyszer csak, hónapok elteltével az exed felveti, hogy újra megpróbálhatnátok együtt. De vajon tényleg téged szeretne visszakapni, vagy csak te voltál a B terv, ha senki más nem jönne össze? Íme 8 jel, amelyből tudhatod, hogy nem gondolja komolyan, és csak pótléknak használna.

1. Nem beszél a terveiről

Lehet, hogy az ex vetette fel az ötletet, hogy újra együtt legyetek, de nem tervezgeti a jövőt veled, bizonytalanságban tart, hogy ezt egy éjszakára vagy örök életére gondolja.

2. Még ott van a telefonján az összes randiapp

Amíg az ex tinderezik, badoozik, akármilyen randioldalt használ, addig nem akarja elkötelezni magát melletted. Az is intő jel, ha mindig egyedül vagy a haverjaival akar olyan helyre menni, ahol a leginkább lehet csajozni.

8 jel, hogy nem szabad újra összejönnöd az exeddel

3. Bár azt mondja, hogy újra össze akar jönni veled, megtudod, hogy másokkal fekszik le

Szinte mindegy is, hogy csak a szex miatt, vagy mert érzelmileg is benne van a másik nővel egy kapcsolatban, biztos lehetsz benne, hogy nem fogja miattad megszakítani azt a kapcsolatot. Valószínűleg másodhegedűst keres benned.

4. Amikor ír neked, olyan, mintha a régi haverjának írna

Minden nő érzi a különbséget egy szerelmes és egy haveri szinten lévő férfi mondataiban. Épp csak annyit kommunikál veled, amennyi feltétlenül szükséges ahhoz, hogy fenntartsa az érdeklődésedet.

5. Gyakran lemondja a közös programokat

Ha valamit kitalálsz, szeretnél együtt lenni vele, akkor jellemzően azt válaszolja, hogy nem nagyon ér rá, inkább csak telefonáljatok.

6. Nem érdekli az életed

Nem kérdez túl sokat, nem izgatja, mi van veled vagy a családoddal, mit csinálsz, és milyen napod volt. Csak az érdekli, hogy legyél kéznél, ha szüksége van rád.

8 jel, hogy nem szabad újra összejönnöd az exeddel

7. A saját feltételei szerint hajlandó veled lenni

Nem tesz erőfeszítéseket, hogy veled legyen, ha mégis találkoztok, akkor az azért van, mert épp olyan helyre megy, ahova nélküled is elment volna.

8. Kívülről úgy tűnik, mintha csak haverok lennétek

Még akkor is, ha amúgy szexeltek időnként, nem viselkedik veled úgy, mintha a párja lennél, ha valaki rátok néz, úgy látja, mintha csak régi haverok lennétek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top